Udo’s bodyart show

Wilt u Udo’s bodyart show boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Udo’s bodyart show vindt u hier op deze pagina.

Spectaculaire show door Nederlands kampioen Udo Filon. Hij heeft een spetterende bühne act gemaakt. Op snelle en flitsende muziek komen twee modellen op die vervolgens op grote snelheid door Udo met twee handen te gelijk worden gepaint met airbrush techniek. 

Na de bühne act gaan de modellen indien gewenst de zaal in om bijv. drankjes uit te delen. 

2 modellen + Udo

Wilt u meer weten over Udo’s bodyart show?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Udo’s bodyart show is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Udo’s bodyart show.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Udo’s bodyart show ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Udo’s bodyart show zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Body Art Show

Bodypainting

The Art of Beauty

Aanvraagformulier Udo’s bodyart show

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens