Creatief, Entertainment, Events, Overig Entertainment

Schilderen met lego

Wilt u Schilderen met lego boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Schilderen met lego vindt u hier op deze pagina.

Maak een prachtige replica van de Mona Lisa of laat je eigen creativiteit de vrije loop. Of je nu goed bent in het combineren van kleuren of een speciale opdracht hebt, schilderen met Lego is, zoals je zou verwachten, een zeer leerzame ervaring.

Met een bouwplaat en een schildersezel ben je klaar om te beginnen. Lego biedt je de kans om schilderkunst op een unieke manier te verkennen, waarbij je bouw- en ontwerp skills naar een hoger niveau worden getild. Ontdek de eindeloze mogelijkheden van schilderen met Lego en creëer je eigen meesterwerk.

Opstelling schilderen met Lego:

Achterwand van 4 meter

4 bouwtafels met voldoende bouwblokken en onderdelen

4 grote schildersezels

Begeleiding door 1 persoon

Wilt u meer weten over Schilderen met lego?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Schilderen met lego is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Schilderen met lego.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Schilderen met lego ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Schilderen met lego zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Duplo Festijn

LEGO MONSTER TRUCKS

Lego Star Wars Game Event

Lego high tech campus

Lego Technic

Verschillende Lego Thema’s

Aanvraagformulier Schilderen met lego

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens