Winkelcentrum promotions

Body Art Show

Wilt u Body Art Show boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Body Art Show vindt u hier op deze pagina.

Een spectaculaire show waarin Nederlands kampioen Udo Filon op spectaculaire wijze zijn (dansende) modellen omtovert in kleurrijke en kunstzinnige wezens. Ze worden als showelement live opgespoten met een tweedelige airbrush techniek die hij beheerst. Hierna treden de modellen al dansend op tussen het publiek. Afhankelijk van het thema en de wensen van de opdrachtgever kan kleding en kunnen paintkleuren worden aangepast. We beschikken over een uitgebreid paintassortiment (o.a. fluorescerend).

Wilt u meer weten over Body Art Show?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Body Art Show is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Body Art Show.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Body Art Show ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Body Art Show zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Bodypainting

Udo’s bodyart show

Aanvraagformulier Body Art Show

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens