The Art of Beauty

Wilt u The Art of Beauty boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van The Art of Beauty vindt u hier op deze pagina.

Uw bedrijf heeft iets te vieren. Een jubileum, uw jaarlijkse personeelsevenement, of teambuilding. Graag horen wij welke reden u tot feesten heeft. Wie u ervoor wilt uitnodigen en welke sfeer u in gedachte heeft. Wij gaan met uw input aan de slag.

Wij stellen een beauty concept op, speciaal afgestemd op uw evenement. Ieder bedrijf is in onze ogen uniek! ITB heeft jarenlang ervaring met beauty entertainment op oa: events, personeelsfeesten, bedrijfsuitjes, etc. Wij denken en doen graag met u mee om van uw evenement een waar succes te maken! Alle events van klein tot groot zijn maatwerk en kunnen op uw event worden verzorgd of op onze eigen locatie. Wij hebben een zeer divers aanbod op het gebied van beauty thema’s. Tijdens de bijeenkomst worden uw gasten vermaakt op het evenement, feest of  beurs met een beauty activiteit! Bij ITB draait het om  beauty, creativiteit en vermaak!! Voor velen een belangrijk aspect tijdens een evenement! De professionals zijn allen zeer creatief, of u nu kiest voor hairstyling, make-up, glittertattoos, art-nails of een totaal pakket; wij verstaan ons vak en leveren kwaliteit!!

Uw feestelijke bijeenkomst wordt een regelrecht succes!

Wilt u meer weten over The Art of Beauty?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over The Art of Beauty is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van The Art of Beauty.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over The Art of Beauty ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over The Art of Beauty zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

The art of Nails

Udo’s bodyart show

Vlogtalk

Aanvraagformulier The Art of Beauty

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens