Winkelcentrum promotions

Bodypainting

Wilt u Bodypainting boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Bodypainting vindt u hier op deze pagina.

Bij bodypainting worden kunst en het menselijk lichaam bij elkaar gebracht tot de meest bijzondere creaties. Met behulp van penselen, sponzen, kwasten, handen en air brush (een soort pistool die de verf op het lichaam spuit) wordt het lichaam met tijdelijke verf bedekt.

De verf waarmee gewerkt wordt is niet schadelijk voor de huid; de huid kan blijven ademen en daardoor is het mogelijk om urenlang als kunstwerk te blijven rondlopen. De verf gaat er weer af door onder de douche te stappen. Bodypainting is de ideale manier om de aandacht te trekken voor uw bedrijf of een te promoten artikel op bijvoorbeeld beurzen, openingen of andere evenementen.

Onze Bodypaint kunstenaar is meervoudig kampioene in het binnen- en buitenland en zal gegarandeerd unieke plaatjes presenteren. Er is ook een mogelijkheid om een workshop te plannen waar bezoekers de basis technieken kunnen leren. 

Wilt u meer weten over Bodypainting?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Bodypainting is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Bodypainting.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Bodypainting ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Bodypainting zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Body Art Show

Zandkunstenaar

iMagic

Barista´s

Udo’s bodyart show

Aanvraagformulier Bodypainting

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens