Creatief, Entertainment, Overig Entertainment

Silhouet Knipper Boris

Wilt u Silhouet Knipper Boris boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Silhouet Knipper Boris vindt u hier op deze pagina.

Sinds zijn twintigste creatief bezig en actief als beeldend kunstenaar, heeft Boris een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd.

Boris specialiseert zich in realistische kunst, met een breed scala aan disciplines zoals logo-art, sculpturen op doek, olieverfschilderijen en het knippen van silhouetten. Zijn veelzijdige talenten hebben hun weg gevonden naar tal van evenementen in Nederland, waar hij zijn kunst ten toon stelt.

Diensten en Expertise:

Logo-art en Branding: Creëren van unieke en artistieke logo’s die de identiteit van bedrijven versterken.
Sculpturen op Doek: Innovatieve sculpturen geïntegreerd met schilderkunst voor een unieke visuele ervaring.
Olieverfschilderijen: Meesterlijke schilderijen die realisme en emotie combineren.
Silhouetten Knippen: Het knippen van gedetailleerde en gelijkende silhouetten binnen 3-5 minuten, ideaal voor personeelsavonden, congressen en andere feestelijke bijeenkomsten.
Uniek en Persoonlijk Cadeau:
Zijn silhouetkunst wordt vaak omschreven als “een schaduw van uw spiegelbeeld”. Het biedt een vakkundig, stijlvol en persoonlijk geschenk, een tastbare herinnering die indruk maakt.

Wilt u meer weten over Silhouet Knipper Boris?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Silhouet Knipper Boris is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Silhouet Knipper Boris.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Silhouet Knipper Boris ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Silhouet Knipper Boris zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Zeepbellen kunstenaar

3d streetpainter Matthew

The Art of Beauty

Schilderen met lego

Zandkunstenaar

Aanvraagformulier Silhouet Knipper Boris

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens