Entertainment, Muziek

The 2 Men Show

Wilt u The 2 Men Show boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van The 2 Men Show vindt u hier op deze pagina.

Of het nu op een terras, een bedrijfsfeest, een tuinfeest, een camping, een proeverij, een braderie of bruiloft is, samen zorgen Michael en Tom voor een topfeest!

Ze spelen op gitaar, toetsen, drums en zingen beide bekende covers. Beide heren komen uit het live circuit van bekende coverbands en beschikken dus over een behoorlijke dosis ervaring!

Wilt u meer weten over The 2 Men Show?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over The 2 Men Show is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van The 2 Men Show.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over The 2 Men Show ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over The 2 Men Show zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Duo Royaal

De Alpenzusjes

Zus

Duo 2Rumble

We Two

Aanvraagformulier The 2 Men Show

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens