Artiesten, Muziek

Dance Nation

Wilt u Dance Nation boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Dance Nation vindt u hier op deze pagina.

In de koude winter van 2001 werd het creatieve Noculan Music Production Team benaderd om een grote zomer-anthem te creëren. Het resultaat was ‘Dance Nation – Sunshine’ en het werd in 2001 inderdaad een enorme zomerhit in vele landen over heel de wereld. 

In 2004 werd besloten om de naam “Dance Nation” te veranderen in “Double Nation”. Dit was veiliger vanwege een derde partij die de naam Dance Nation claimde. Nu, in 2006 is de issue opgelost en kan het concept weer verdergaan onder de vertrouwde naam Dance Nation. 

 Na hitsuccessen met de singles “Sunshine”, “Dance”, “Words”, “You take Me Away”, “Move your Love” en de cover van de klassieker “I’m Gonna Get You Baby” wilde men hun horizon gaan verbreden. In de zomer van 2006 is Dance Nation terug met een grote hit waar je niet onderuit kunt! Deze single ’takes you higher’! Dance Nation creert het ultieme zomergevoel met de track; “Ridin’ High”.

De sterke vocalen worden verzorgd door het gezicht van Dance Nation, Kim en Sean. The rest is up to you, enjoy!!!

Wilt u meer weten over Dance Nation?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dance Nation is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Dance Nation.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dance Nation ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dance Nation zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Dansado & de feestmeester

Duo Utedan

We Two

Lotte & Frenk

Gebroeders Ko

Aanvraagformulier Dance Nation

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens