Artiesten, Muziek

Marlayne & Mandy

Wilt u Marlayne & Mandy boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Marlayne & Mandy vindt u hier op deze pagina.

Als deze oud songfestival-sterren (en hartsvriendinnen) samen zingen is het ‘n feest der herkenning op het podium met de beste songfestival classics.

Niet alleen de songs waar zij Nederland mee vertegenwoordigden op het Eurovisiepodium , “One Good Reason” en “Alles Heeft Een Ritme” komen voorbij, maar ook meezingers als “Vrede”, “Hemel En Aarde”, “Dingedong”, “Mallemolen” en “Hallelujah”. Tijdens hun show ontbreken de Zweedse songs“Waterloo”, en “Euphoria” natuurlijk ook niet.

Mandy Huydts is bekend door haar deelname aan het Eurovisie Songfestival met Frizzle Sizzle in 1986, en is nu een van de beste en meest gevraagde backingvocalisten van Nederland. Zo toert ze al jaren met Rene Froger, de Toppers, Brigitte Kaandorp en vele anderen. Ze doet veel studiowerk voor bijvoorbeeld Disney on Ice en zo heeft zij de Koffietijdtune gezongen.

Marlayne Sahupala eindigde op een 8ste plek bij het Eurovisie Songfestival met One Good Reason in 1999 en is nu dagelijks te zien in het SBS6 programma Hart van Nederland en presenteerde diverse andere programma’s voor SBS6 waaronder Huizenjacht en VT Wonen en Bouw je eigen Droomhuis. Naast haar TV werk blijft zingen haar passie en maakt ze nog steeds muziek.

YouTube video

Wilt u meer weten over Marlayne & Mandy?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Marlayne & Mandy is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Marlayne & Mandy.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Marlayne & Mandy ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Marlayne & Mandy zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Frank van Etten

Lamme Frans

Zus

Jeffrey Heesen

Dikdakkers

Aanvraagformulier Marlayne & Mandy

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens