Muziek

De Cupidots

Wilt u De Cupidots boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van De Cupidots vindt u hier op deze pagina.

Het is tijd voor girlpower! Maak kennis met De Cupidots!

De Cupidots zijn Claudia en Leanda. Twee echte zusjes uit Brabant en geboren in Nieuwendijk. Als zangeres waren ze al flink aan de weg aan het timmeren en nu samen is het hek helemaal van de dam.

Deze twee zussen zijn bekend met het podium en hebben al jarenlange ervaring in de muziek- en entertainmentbranche. Zij deden zowel lead en backing vocals bij diverse projecten. In 2018 was het dan ook de hoogste tijd om hun eerste eigen single te lanceren.

Een nieuwe feestact voor carnaval, après ski feest of gewoon een gezellig feest. De dames zingen een heel gezellig meezingbaar repertoire waarvan iedereen meteen blij word.

Wilt u meer weten over De Cupidots?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De Cupidots is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De Cupidots.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De Cupidots ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De Cupidots zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Duo Incognito

Duo Uniek

De Alpenzusjes

De Frogettes

Duo Royaal

Aanvraagformulier De Cupidots

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens