Artiesten, Muziek

Zum Spaß

Wilt u Zum Spaß boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Zum Spaß vindt u hier op deze pagina.

100% live act met 2 verrückte campinggasten die bekende Hollandse hits spielen met ’n smeuïge Duitse polka saus! Stimmung garantiert!

Het maakt niet uit waar en op wat voor evenement je Zum Spaß zet. Zij zorgen voor een gegarandeerd feest. 

Meer hoeven we niet te zeggen over deze campinggasten, maak het gewoon eens mee!

Wilt u meer weten over Zum Spaß?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Zum Spaß is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Zum Spaß.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Zum Spaß ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Zum Spaß zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

John de Bever

Mark Dakriet

George Michael Imitator

Still Blue

Harten 10

Aanvraagformulier Zum Spaß

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens