Pop-Up Diner

Wilt u Pop-Up Diner boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Pop-Up Diner vindt u hier op deze pagina.

Is het u wel eens overkomen dat u een wandeling maakt in de stad en u een butler u vraagt om even op een ‘hotelbel’ te drukken? Waarschijnlijk niet. Bovenstaand Youtube filmpje geeft een korte sfeerimpressie wat er zou kunnen gebeuren.

In een sneltreinvaart wordt een mobiel restaurant gecreëerd en wordt u uitgenodigd om aan tafel plaats te nemen.  Onder het genot van sfeervolle muziek zal  een diner door onze razendsnelle obers worden gepresenteerd. Zo snel dit diner ‘op popt’, zo snel zal het ook weer uit het ‘straatbeeld’ zijn verdwenen.

Wilt u meer weten over Pop-Up Diner?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Pop-Up Diner is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Pop-Up Diner.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Pop-Up Diner ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Pop-Up Diner zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Nikki Milou

Harold Verwoert

Stars on Stage dinnershow

Dreamfactory Dinnershow

A Tribute to Roy Orbison by Gene Travis

Aanvraagformulier Pop-Up Diner

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens