Zandkunstenaar

Wilt u Zandkunstenaar boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Zandkunstenaar vindt u hier op deze pagina.

Gert is een veelzijdig artiest. Na zijn opleiding aan ‘The Conservatory of Ministering Arts’ in Amerika begon zijn creativiteit pas echt op gang te komen. Hij toerde door Europa als zanger, acteur, danser en mimespeler en werkte mee aan musicals, concerten en festivals.
Momenteel heeft hij een eigen sand en mime programma, waarmee hij theaters, scholen en kerken aandoet. Een inspirerend kunstenaar die door zijn beeldend vermogen boeiende composities weer neer te zetten. Hij weet op zijn eigen unieke wijze te communiceren met mime, muziek, drama, interaktie, dans, humor en… zand!

Gert wil je de rijkdom en schoonheid van het leven laten zien, je meenemen in het proces van verwondering en je sprakeloos laten genieten. Hij verzorgt een onvergetelijk visueel spektakel en laat je ervaren hoe fascinerend en indrukwekkend zand kan zijn. 

Wilt u meer weten over Zandkunstenaar?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Zandkunstenaar is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Zandkunstenaar.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Zandkunstenaar ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Zandkunstenaar zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

3d streetpainter Matthew

Barista´s

iMagic

Bodypainting

Beppie Bijsient gastvrouw

Aanvraagformulier Zandkunstenaar

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens