Zeepbellen kunstenaar

Wilt u Zeepbellen kunstenaar boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Zeepbellen kunstenaar vindt u hier op deze pagina.

Deze Zeepbellen kunstenaars brengt een mysterieuze zeepbellen show, grenzend aan de beeldende kunst en straattheater, met een knipoog naar de steampunk en fantasie. Tussen het publiek presenteren zij hun mobiele voertuig voorzien van alles wat in hun wereld belangrijk is. Met de straattheater act brengen zij op onze unieke manier uw fantasie op hol. Laat u betoveren door de ongrijpbare realiteit van dit tijdloze spektakel! 

De grootte van de speelplek voor de vaste locatie act bedraagt minimaal 6 bij 6 meter, daar waar onze zeepbellen in de ideale omstandigheden tot wel 24 meter lang kunnen worden, is het fijn meer ruimte rondom de speelplek vrij te houden/ te creëren. Houd u er ook rekening mee dat het speelvlak nat en glibberig kan worden van het zeepbellensop. 

Wilt u meer weten over Zeepbellen kunstenaar?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Zeepbellen kunstenaar is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Zeepbellen kunstenaar.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Zeepbellen kunstenaar ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Zeepbellen kunstenaar zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

THE GOLDEN ROLLERSKATES

3d streetpainter Matthew

Bellen Blaas

Zandkunstenaar

Waarzegster op de fiets

Aanvraagformulier Zeepbellen kunstenaar

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens