Winkelcentrum promotions

Bellen Blaas

Wilt u Bellen Blaas boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Bellen Blaas vindt u hier op deze pagina.

Deze bellenblaas act is een vrolijke en interactieve mobiele animatie act. De Bellen vertellen als straattheater act of show act  De kostuums zijn altijd sprookjesachtig en kan naar wens worden aangepast in diverse thema’s. De imposante bellen zorgt voor een sprookjesachtige beleving.

Deze bellenblaas act is een magisch schouwspel van prachtige kleine, grote en super grote bellen!

Wilt u meer weten over Bellen Blaas?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Bellen Blaas is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Bellen Blaas.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Bellen Blaas ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Bellen Blaas zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Waarzegster op de fiets

Zeepbellen kunstenaar

THE GOLDEN ROLLERSKATES

Aanvraagformulier Bellen Blaas

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens