Waarzegster op de fiets

Wilt u Waarzegster op de fiets boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Waarzegster op de fiets vindt u hier op deze pagina.

Waarzegster Madame Roza verschijnt aan iedere straat, op elk plein en zoekt mensen die ze de Tarotkaarten kan leggen of voor wie ze de pendel kan laten zwaaien. Haar fiets is haar trouwe metgezel. Terwijl zich een rijtje mensen aan haar uitgedoste rijwiel vormt, klinkt muziek in stijl uit de fietsmand.

Echt alles lijkt te kloppen: de muziek, de mand en Madame Roza zelf, ja werkelijk alles straalt bloemen uit.

Madame Roza deinst er zelfs niet voor terug haar tweewieler en zichzelf zo aan te kleden dat ze uit een plaatje van Dickens, Halloween, of uit een zwoele nachtclub lijkt te zijn gekomen.

Fietsend geeft Madame Roza inzicht in het leven, of het om kinderen gaat (hiervoor heeft ze speciale aangepaste kaarten), mannen, vrouwen, of stellen. Uitermate geschikt voor straattheater.

Wilt u meer weten over Waarzegster op de fiets?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Waarzegster op de fiets is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Waarzegster op de fiets.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Waarzegster op de fiets ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Waarzegster op de fiets zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Buikspreker Bart tijdens Halloween

Halloweenmachine

Bellen Blaas

THE GOLDEN ROLLERSKATES

Workshop wonden maken

Aanvraagformulier Waarzegster op de fiets

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens