THE GOLDEN ROLLERSKATES

Wilt u THE GOLDEN ROLLERSKATES boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van THE GOLDEN ROLLERSKATES vindt u hier op deze pagina.

Wees klaar voor sprankelende dames op rolschaatsen!

Met mobiel straattheater op rollerskates creëren deze Golden Rollerskates een bijzondere sfeer op ieder evenement. Op sprankelende wijze verbinden zij de mensen aan elkaar en betoveren zij het publiek met bijzondere dansmoves.

De Golden Rollerskates zien alles en delen gouden momenten graag met het publiek. Laat je betoveren door de prachtige Rolling Goldies! Een ongekende combinatie van schoonheid, betovering en dans op rollerskates!

Wilt u meer weten over THE GOLDEN ROLLERSKATES?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over THE GOLDEN ROLLERSKATES is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van THE GOLDEN ROLLERSKATES.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over THE GOLDEN ROLLERSKATES ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over THE GOLDEN ROLLERSKATES zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Zeepbellen kunstenaar

Bellen Blaas

Waarzegster op de fiets

Aanvraagformulier THE GOLDEN ROLLERSKATES

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens