Winkelcentrum promotions

Halloweenmachine

Wilt u Halloweenmachine boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Halloweenmachine vindt u hier op deze pagina.

De pompoenen kunnen weer uitgehold worden en de huizen eng versierd want het is weer tijd voor het engste verkleedfeest van het jaar: Halloween! En wat is er nou enger dan een griezelige gestoorde professor die met zijn in spinnenwebben bedekte duistere machine door de straten fietst? De machine knarst, stoomt en kraakt, een draai aan het verkeerde rad en misschien kruipen er wel spinnen uit de machine…

Tijdens deze speelsets rijdt de professor rond met zijn machine en stopt hij regelmatig onderweg om anderen te vertellen over zijn duistere plannen, dit duurt telkens ongeveer 6 á 8 minuten. Route en speelplekken zijn in overleg met de opdrachtgever. 

Wilt u meer weten over Halloweenmachine?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Halloweenmachine is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Halloweenmachine.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Halloweenmachine ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Halloweenmachine zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Workshop wonden maken

Waarzegster op de fiets

Buikspreker Bart tijdens Halloween

Aanvraagformulier Halloweenmachine

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens