Voorjaars Bloemen en Vlinders

Wilt u Voorjaars Bloemen en Vlinders boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Voorjaars Bloemen en Vlinders vindt u hier op deze pagina.

2 animatie-acts die graag de voorjaarsbloemetjes buiten zetten! 


Sprankelende typetjes in bloemenstijl laten het publiek een keuze maken uit verschillende VergeetZEniet bloemetjes;

De ‘zoete bloem’ (iets te snoepen), de ‘uitvoerende bloem’ (een kleine performance als in een liedje), de ‘warme bloem’ (een warme knuffel) en niet te vergeten de ‘herinneringsbloem’ (Polaroidfoto).
Kortom deze speelse animatie draagt bij aan succes op iedere gelegenheid; de dames zorgen er dan ook gegarandeerd voor dat je ‘ZE niet vergeet’!

Van verre ziet u de vlinders al vliegen, ze steken met kop en schouders boven iedereen uit. Op bijpassende muziek bewegen deze sprookjesachtige steltenlopers zeer sierlijk en elegant.
Deze twee Monarch vlinders zijn absoluut niet schuw en laten graag hun schoonheid zien aan het publiek. Deze steltenact is dan ook een echte publiekstrekker op feesten, festivals, braderieën en andere voorjaarsevenementen.

Wilt u meer weten over Voorjaars Bloemen en Vlinders?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Voorjaars Bloemen en Vlinders is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Voorjaars Bloemen en Vlinders.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Voorjaars Bloemen en Vlinders ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Voorjaars Bloemen en Vlinders zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Vlokje

Angelina Balerina

Yeti

Noo Noo

Grote Lopende Led Pop

Aanvraagformulier Voorjaars Bloemen en Vlinders

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens