Winkelcentrum promotions

Bob de Bouwer, Buurman en Buurman, Shaun het schaap

Wilt u Bob de Bouwer, Buurman en Buurman, Shaun het schaap boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Bob de Bouwer, Buurman en Buurman, Shaun het schaap vindt u hier op deze pagina.

Razend populair bij kinderen tot 8 jaar. Het succes van Bob de Bouwer kent op dit moment geen grenzen. Hij is werkelijk razend populair bij kinderen zowel in Nederland als bij de rest van Europa. Overal waar Bob de Bouwer verschijnt tijdens de Meet & Greet sessies op winkelcentra, kermissen loopt het strom. Kinderen (en ouders) staan in rijen om hun TV-held in het echt te ontmoeten. 

Natuurlijk zijn er veel meer karakters te boeken. Wat dacht u van bijvoorbeeld: 
Dora en haar vriend Diego. Ook de figuren Kai Lan en Spongebob zijn populaire looppoppen voor op een evenement. Maar ook bijvoorbeeld Woezel en Pip, Bob de Bouwer, Garfield, Shaun het schaap, Nijntje, Bibaboerderij en nog veel meer populaire karakters. Natuurlijk kan er ook een compleet programma worden samengesteld met daarin diverse bekende karakters en tevens show. Denk hierbij aan bijvoorbeeld De Toverschool On Tour. 

Wilt u meer weten over Bob de Bouwer, Buurman en Buurman, Shaun het schaap?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Bob de Bouwer, Buurman en Buurman, Shaun het schaap is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Bob de Bouwer, Buurman en Buurman, Shaun het schaap.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Bob de Bouwer, Buurman en Buurman, Shaun het schaap ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Bob de Bouwer, Buurman en Buurman, Shaun het schaap zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Pieten bootcamp

Swing fever pieten show

Virtuele Sintspeurtocht

Bob de Bouwer

Timmy

Aanvraagformulier Bob de Bouwer, Buurman en Buurman, Shaun het schaap

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens