Winkelcentrum promotions

Bajo

Wilt u Bajo boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Bajo vindt u hier op deze pagina.

Aan de noordrand van ‘s-Hertogenbosch, vlak bij de Maas werk ik, Bart van der Kraan, in de studio naast mijn huis. Daar maak ik cartoons en strips en geef ik leuke en praktische workshops. Ook teken ik live op locatie, “in company” en bij congressen. Graag help ik je met mijn illustraties, cartoons, strips en animaties om je boodschap, idee of verhaal over te brengen.

  • Cartoons die met relativerende humor elk onderwerp nét anders in beeld brengen.
  • Illustraties die processen en ideeën duidelijker maken.
  • Strips (beeldverhaal) waarmee korte verhalen laagdrempelig en toegankelijk verteld worden.
  • Animaties waarmee jouw boodschap duidelijk en aantrekkelijk in beweging komt.
  • Workshops voor teamuitjes, vrijgezellenfeestjes en verjaardagen.

Wilt u meer weten over Bajo?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Bajo is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Bajo.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Bajo ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Bajo zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Shaun – Het Schaap

Piccolo Frits

Varkens Ballet

Circuspaardjes

Bart en Bertus

Aanvraagformulier Bajo

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens