Overig Entertainment

Andre van Duin imitator

Wilt u Andre van Duin imitator boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Andre van Duin imitator vindt u hier op deze pagina.

Imiteren is een gevoel. Om iemand exact na te kunnen doen, moet je je kunnen verplaatsen in die persoon. Het is Bart Juwett gelukt om op die manier een perfecte imitatie te brengen van Nederlands grootste komiek André van Duin.

Al ruim 35 jaar imiteert Bart Juwett zijn grootste idool. Hij kent van Duin van binnen en van buiten. Daarom is naast zijn goed lijkende uiterlijk ook de geïmiteerde stem van Bart niet te onderscheiden van het echte ‘van Duin geluid’.

Bart Juwett imiteerde de bekendste typetjes van André van Duin zoals: Meneer de Bok, de Pizzabezorger, de Gezagvoerder, de Consumentenman, Jan Wijdbeens(report) en natuurlijk Koos Grandioos met zijn grote hit ‘Ajohee’

In een act van een half uur met de nodige dosis André van Duin humor, liedjes en sketches komen de meeste typetjes voorbij en zorgen voor een heleboel lachsalvo’s. Ook het publiek wordt bij de show betrokken.

In 2015 deed Bart Juwett als André van Duin imitator mee aan het poppenprogramma Popster! op SBS6.

YouTube video
YouTube video
YouTube video

Wilt u meer weten over Andre van Duin imitator?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Andre van Duin imitator is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Andre van Duin imitator.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Andre van Duin imitator ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Andre van Duin imitator zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Buikspreker Bart Juwett

De Andere Van Duin

iMagic

Stars on Stage dinnershow

Aanvraagformulier Andre van Duin imitator

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens