Thomas de Trein

Wilt u Thomas de Trein boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Thomas de Trein vindt u hier op deze pagina.

MEET & GREET met THOMAS DE STOOMLOCOMOTIEF IN DECOR 

Het eigenwijze stoomtreintje Thomas is al jaren lang zeer populair onder kinderen. Naast de tv serie en vele speelgoedartikelen was Thomas onlangs ook te zien in de Nederlandse en Belgische theaters. Thomas de Stoomlocomotief in decor. 

Meet & Greet 3 of 4 uren

Met een conducteur als begeleider

Wilt u meer weten over Thomas de Trein?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Thomas de Trein is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Thomas de Trein.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Thomas de Trein ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Thomas de Trein zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Thomas de Trein

Gegevens van het optreden

Contactgegevens