Winkelcentrum promotions

Het Zandkasteel

Wilt u Het Zandkasteel boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Het Zandkasteel vindt u hier op deze pagina.

Toto, prinses Sassa en koning Koos wonen met hond Finnie in Het Zandkasteel. Zij slapen, spelen, dansen en eten daar en beleven vele avonturen. Toto, prinses Sassa en Koning Koos hebben alledrie rood haar en dezelfde grote neuzen. Als ze zand in hun neus krijgen, dansen ze de neuskriebel dans. Deze dans nodigt de peuter uit mee te bewegen. Het Zandkasteel moet kinderen vooral aanzetten tot spel. Spelen is het leren ontdekken van de wereld om hen heen. Het Zandkasteel ziet het televisiekijken niet als geïsoleerde activiteit, maar wil juist aanzetten tot het uitdiepen van een bepaald thema.

Wilt u meer weten over Het Zandkasteel?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Het Zandkasteel is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Het Zandkasteel.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Het Zandkasteel ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Het Zandkasteel zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

De schatkamer van sinterklaas

Radiografische monstertrucks

Lego Technic

Knutselhoek

Bellen met sinterklaas

Aanvraagformulier Het Zandkasteel

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens