Skypen met Sinterklaas

Wilt u Skypen met Sinterklaas boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Skypen met Sinterklaas vindt u hier op deze pagina.

De mogelijkheid bestaat dat wij ook in uw winkelcentrum een rechtstreekse skype verbinding aanleggen met het kasteel van Sinterklaas in Spanje.  Sinterklaas kan al voordat hij in het land is met de kinderen een praatje maken via een groot scherm.

Configuratie incl. :

–          Geluidset , mixtafel, microfoon, kleine materialen en  incl. technicus

–          2 plasmaschermen 14 inch.

–          Groot scherm

–          Computerzuil met internetverbinding, webcam en Skype verbinding op locatie.

–          Cameraman & ingerichte studio.

–          Technische verbinding en regie.

–          Werktijd : 4 uren.

Wilt u meer weten over Skypen met Sinterklaas?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Skypen met Sinterklaas is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Skypen met Sinterklaas.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Skypen met Sinterklaas ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Skypen met Sinterklaas zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Super skate pieten

Kierewiet Piet

Snoopy

Swing Piet

Pieten school

Aanvraagformulier Skypen met Sinterklaas

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens