Winkelcentrum promotions

Pieten group

Wilt u Pieten group boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Pieten group vindt u hier op deze pagina.

Vrolijke pietjes die geschikt zijn voor elk sinterklaas evenement. Ze kunnen kinderen begeleiden bij pieten parcours, pepernoten uitdelen, op de foto met de kinderen, ect. Er zijn maximaal 8 pieten beschikbaar. Ze bezitten alle pieten skills die een goeie piet nodig heeft. De evenwichtsbalk is geen punt, pakjes in de schoorsteen gooien uiteraard ook niet. Ze zijn altijd vrolijk en gezellig en toveren bij elk kind een lach op het gezicht. 

Want wat is het sinterklaas feest zonder leuke pieten?

Wilt u meer weten over Pieten group?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Pieten group is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Pieten group.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Pieten group ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Pieten group zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

KonFetTi MiniPretPark

Kierewiet Piet

Buurman & Buurman

De huiskamer van Sint show

Bing

Aanvraagformulier Pieten group

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens