Toverschool on tour

Wilt u Toverschool on tour boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Toverschool on tour vindt u hier op deze pagina.

Toverschool on tour is een nog nooit eerder vertoonde show met vliegende bezemstelen, toverspreuken, een magische spiegel, betoverde schatkisten en zelfs een sprekende draak. Een verbazingwekende show die inspeelt op de enorme bekendheid en de magische wereld van Harry Potter. 

Deze magische voorstelling wordt gepresenteerd door Bart Juwett. 

Een showprogramma met vele spectaculaire acts, spanning, magie en veel humor. Niet alleen kinderen maar ook de aanwezige volwassenen zullen hun ogen niet geloven en kunnen volop genieten van een programma boordevol ‘special effects’, spelelementen met leuke prijzen en echte tovernarij!

Showprogramma
Tijdens de ‘toverschooldag’ wordt een bruisend programma gepresenteerd. Een geavanceerde show die zijn weerga niet kent. In de show maakt het publiek kennis met echte toverkunst. Kinderen leren o.a. toveren zonder toverstok, toverspreuken en hoe het zit met toverdieren. Ook mogen twee kinderen proberen op een bezem te vliegen en gaat er een kind dwars door een betoverde spiegel. Een levend schilderij en er is een sprekende draak. Een hilarische buikspreekact. 

De show zit vol met liedjes, tunes en wordt voortdurend ondersteund met achtergrondmuziek. Het is net alsof je naar een film kijkt waar je in kan meespelen!

Heel bijzonder zijn ook de magische schatkisten die op het podium staan opgesteld. 10 Kinderen mogen nu echt gaan laten zien of zij daadwerkelijk kunnen toveren. Als zij hun kistje open kunnen maken zonder aan te raken, mogen zij het cadeautje uit het kistje meenemen.

Wilt u meer weten over Toverschool on tour?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Toverschool on tour is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Toverschool on tour.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Toverschool on tour ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Toverschool on tour zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Dolle pret met Bart Juwett

Licht, Camera, Actie!

Vet coole Sintshow

Aanvraagformulier Toverschool on tour

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens