Film

Vlogtalk

Wilt u Vlogtalk boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Vlogtalk vindt u hier op deze pagina.

Veel vloggers zijn jongeren tussen de 12 en 22 jaar. Het zijn geen traditionele entertainers die zich hebben bekwaamd in één vak als acteren, schrijven of zingen. Ze noemen zichzelf creators. Of influencers. Ze maken video’s over de onderwerpen die ze zelf interessant vinden.  Denk aan beautyfilmpjes, fashionkanalen, muziekvideo’s, gamerecensies, automotive-filmpjes, kookvideo’s en dan nog een categorie die heel breed ‘lifestyle’ wordt genoemd. Er is nog een andere verklaring voor de populariteit van vloggers. Ze passen, als bron van kennis heel goed in het computertijdperk, waarin het idee van wat kennis is, steeds verder versmalt.  

Het is geen toeval dat ‘vlogvolgen’ zo populair is onder jongeren. Ze bevinden zich tenslotte in een hele belangrijke levensfase – één waarin het zoeken naar hun identiteit centraal staat. Ze spelen met allerlei identiteitsvragen, als: “Wie ben ik?” “Is wat ik voel wel normaal?” “Welke problemen maken anderen mee?” “Wat moet ik doen?”. En vlogs geven daar goed antwoord op: ze laten zien waar anderen zich dagelijks mee bezig houden, wat hun relatie met hun vrienden is, wat ze belangrijk vinden, hoe ze met hun problemen omgaan en ze wat ze cool en stom vinden. En juist die hele eenvoudige dingen als een dagelijks videodagboek zorgen ervoor dat jongeren meer met vloggers kunnen identificeren dan met andere media. En dat zie je terug in de intensiteit van hun fanbases: veel fans bezoeken hun lievelingsvlogs elke dag en doen hun idolen na.  

Tijdens ‘Vlogtalk’ bieden wij de vele fans hun ‘idolen’ persoonlijk te ontmoeten en persoonlijke vragen te stellen.  Wie vindt het nu niet leuker dan in de ‘dagvlog’ van hun idool te verschijnen!

Wilt u meer weten over Vlogtalk?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Vlogtalk is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Vlogtalk.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Vlogtalk ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Vlogtalk zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

The art of Nails

The Art of Beauty

Aanvraagformulier Vlogtalk

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens