Steven Kazan

Wilt u Steven Kazan boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Steven Kazan vindt u hier op deze pagina.

Steven Kazan tovert niet alleen een lach op uw gezicht met goochelen, maar zal u ook doen verbazen door zijn humoristische sketches.

Zijn korte, humoristische en visuele sketches zorgen voor onvergetelijke momenten. Door de combinatie van audio-effecten, goocheltrucks en heel veel humor weet Steven Kazán bij elk publiek de juiste snaar te raken. 

Steven Kazán laat mensen lachen!

Zijn optreden is geschikt voor een brede doelgroep en inzetbaar bij de meest diverse evenementen. 

Wilt u meer weten over Steven Kazan?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Steven Kazan is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Steven Kazan.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Steven Kazan ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Steven Kazan zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Illusion 4 Kids

Hans Kazan

De zingende goochelaar

Victor Mids

Art of Illusion

Aanvraagformulier Steven Kazan

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens