Shows, Winkelcentrum promotions

Illusion 4 Kids

Wilt u Illusion 4 Kids boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Illusion 4 Kids vindt u hier op deze pagina.

Kindergoochelaar te saai? kinderillusieshow = spektakel!

Illusionist Winfried presenteert de kindershow “ILLUSION 4 KIDS”. Spectaculaire verdwijningen en verschijningen, gedachtelezen, zwevende tafels, vuur en assistentes. De master illusionist Winfried draait er zijn hand niet voor om.

Illusieshow als spectaculaire kindershow

Eindelijk een volwaardige illusieshow voor kinderen. ILLUSION 4 KIDS, een adembenemende kindershow, speciaal ontwikkeld voor kids in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. Een moderne snelle show, zoals de kinderen van deze tijd gewend zijn. Leuke maar ook spanende illusiesacts wisselen elkaar af. De kids zullen gegarandeerd de hele goochelshow op het puntje van hun stoel zitten en vol verbazing dit spektakel aanschouwen. Winfried betoveren ook deze kids!

Kindergoochelaar geschikt voor het theater

Na het landelijke succes in de theaters kunnen nu ook de jongsten genieten van een speciaal voor hun ontwikkelde kinder illusieshow. Zij kwamen eerder al in grote getallen naar de theatershow en lieten toen bijna alle toegangskaarten in een sneltrein vaart verdwijnen. Twijfel niet en boek deze absolute knaller voor uw evenement!

YouTube video

Wilt u meer weten over Illusion 4 Kids?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Illusion 4 Kids is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Illusion 4 Kids.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Illusion 4 Kids ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Illusion 4 Kids zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Art of Illusion

De zingende goochelaar

Hans Kazan

Steven Kazan

Victor Mids

Aanvraagformulier Illusion 4 Kids

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens