Overig Entertainment, Winkelcentrum promotions

Hans Kazan

Wilt u Hans Kazan boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Hans Kazan vindt u hier op deze pagina.

Hans Kazàn is in Nederland een begrip door de vele televisieprogramma´s die hij door de jaren heen presenteerde en de talloze optredens in theaters en tijdens evenementen. Naast presentator en magic entertainer is Hans Kazàn een veelgevraagd motivational & inspirational speaker in het bedrijfsleven.  

Stand-up magic

Een optreden boordevol verbluffende interactieve magic en voor…. veel humor. Magic entertainment waarover nog lang wordt gesproken! Table-magic exclusief Hans Kazan presenteer zijn exclusieve en ongeëvenaarde table-magic. Met onbegrijpelijke trucs persoonlijk bij uw gasten aan tafel creëert hij een unieke en ontspannen sfeer tijdens party of diner.

Gastheer Presentator

Hans Kazan is veel gevraagd als gastheer en presentator tijdens zowel zakelijke als feestelijke evenementen. Samen met de opdrachtgever wordt de juiste sfeer van het evenement bepaald en indien gewenst creatief ingevuld.    

Hans Kazàn & Magic Unlimited

Oscar en Renzo Kazàn vormen samen met Mara de illusionisten groep Magic Unlimited. Deze talentvolle jonge internationale entertainers presenteren een swingende show boordevol energie, humor, romantiek en natuurlijk verbijsterende illusies. U kunt ook een combinatie boeken van Hans Kazàn samen met Magic Unlimited. 2 generations in magic!

Wilt u meer weten over Hans Kazan?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Hans Kazan is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Hans Kazan.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Hans Kazan ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Hans Kazan zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Art of Illusion

Victor Mids

Illusion 4 Kids

De zingende goochelaar

Steven Kazan

Aanvraagformulier Hans Kazan

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens