Events, Overig Entertainment, Recreatie

De zingende goochelaar

Wilt u De zingende goochelaar boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van De zingende goochelaar vindt u hier op deze pagina.

De Zingende Goochelaar of de goochelende zanger Michel heeft conservatorium gedaan. Heeft deelgenomen aan Popstars. Oordeel van de jury was dat hij een waanzinnig goede zanger was, maar geen popstar. Wat doe dan?

Michel heeft gelukkig meerdere talenten. Kindershows, presentatie en goochelen zijn dingen waar Michel zich thuis in voelt. En zo ontstond het idee om als zingende goochelaar te gaan optreden. En uit de reacties van het publiek bleek dat een goede keuze!

Een originele act met waanzinnige zang (van opera tot pop). 

Michel komt op als zanger met een prachtig nummer van Andrea Bocelli en tijdens het zingen begint hij op een onverwacht moment te goochelen.

Zeer verrassend en boeiend. Een act van ca. 25 minuten waarbij zang, entertainment en interactie met het publiek op de eerste plaats staan. Uitermate geschikt voor: Bedrijfsfeest, huwelijksfeest, receptie, presentatiedag, familiedag, etc.

Wilt u meer weten over De zingende goochelaar?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De zingende goochelaar is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De zingende goochelaar.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De zingende goochelaar ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De zingende goochelaar zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Illusion 4 Kids

Hans Kazan

Art of Illusion

Steven Kazan

Victor Mids

Aanvraagformulier De zingende goochelaar

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens