Artiesten

Sjaak

Wilt u Sjaak boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Sjaak vindt u hier op deze pagina.

Sjaak (echte naam: Mehdi Chafi, 24 september 1985) is een Marokkaanse rapper uit Amsterdam-Oost die al jaren underground furore maakt met zijn straatraps en tegelijkertijd hoge ogen gooit met samenwerkingen met o.a. The Opposites en The Partysquad. Zijn eigenzinnige stemgeluid en onnavolgbare flow leveren in combinatie met hilarische punchlines en een flinke dosis charisma een stijl op waar echte rapliefhebbers van smullen.

Sjaak brak in de zomer van 2007 bij het grote publiek door met het nummer ’Ik Heb Schijt’ van Appa. In hetzelfde jaar tekende hij een platencontract bij SPEC, het label van Ali B. De videoclip van ‘Ik heb Schijt’ werd met ruim vijf miljoen views op YouTube een groot succes. Het succesverhaal herhaalde zich met de The Partysquad-hit ‘Stuk’ , deze is ruim vijf miljoen keer bekeken op Youtube.

In 2008 bewees het rappende boegbeeld van Amsterdam-Oost bijzonder productief te kunnen zijn. Zijn EP ‘Sjaakmat’ verscheen en hij rapte mee op een groot aantal tracks. Zo was hij te horen op ‘Dubbel O’ van Yes-R , ‘Baas’ van Ali B en ‘Leven van du Faam’ van Kempi. In 2010 volgde een gastbijdrage op de tweede Top Notch-single van DJ Promo: ‘Miami Vice’ ft. Sef & Sjaak. In hetzelfde jaar was hij te horen op de The Opposites-kraker ‘Duif op de Dam’ ft. Burgs, Sjaak & Kleine Viezerik.

Op 29 november 2013 lanceerde Sjaak zijn langverwachte StrijderSysteem album. De album kritieken waren lovend, wat Sjaak op 1 december 2013 groots vierde tijdens de releaseparty binnen de muren van de Bitterzoet. Zowel het StrijderSysteem album als de releaseparty kennen een oneindige lijst van gastartiesten

In 2019 werd er doorgepakt met onder anderen ‘Turbo’ (met Jebroer), ‘Pipperdepap’ (met Tony Junior) en ‘Wifen‘ (met Bizzey). Daarnaast speelde Sjaak een rol in de Nederlandse speelfim ‘De Belofte Van Pisa’ die van de grote kranten lovende kritieken kreeg. In 2020 volgt er veel nieuwe muziek: de basis voor vele grote samenwerkingen is reeds gelegd..

YouTube video

Wilt u meer weten over Sjaak?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Sjaak is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Sjaak.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Sjaak ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Sjaak zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Kraantje Pappie

Aanvraagformulier Sjaak

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens