Artiesten

Tony Junior

Wilt u Tony Junior boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Tony Junior vindt u hier op deze pagina.

Tony Junior

Tony Junior is een van de meest herkenbare artiesten in de hedendaagse dansmuziek. Zijn rock-‘n-roll-uiterlijk, zijn geweldige live-optredens en zijn uitstekende sets laten elke menigte rocken!

Tony is vooral bekend vanwege zijn samenwerking met Tiesto, Steve Aoki, Nervo, Kura en DVBBS. 

In Nederland werd Tony een mainstream media-ster door zijn verschijning in het populaire tv-programma “Expeditie Robinson” (Survivor). Hij is sterk aanwezig op sociale media, zijn YouTube-kanaal, waar iedereen een glimp kan opvangen van de gekke wereld van deze jonge DJ, heeft al 90.000 volgers en zijn Instagram-berichten ontvangen tienduizenden likes.

In 2019 ging hij de wereld rond met shows in Tomorrowland, Ultra, Mysteryland, Marenostrum Xperience en nog veel meer.

YouTube video

Wilt u meer weten over Tony Junior?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Tony Junior is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Tony Junior.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Tony Junior ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Tony Junior zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Tony Junior

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens