Artiesten

Bizzey

Wilt u Bizzey boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Bizzey vindt u hier op deze pagina.

Bizzey is een van de namen binnen de Nederlandse hiphop die binnen korte tijd groot geworden is. De muzikale aanleg kreeg Bizzey (Leonardo Roelandschap) al op jonge leeftijd mee dankzij de platenzaak van zijn vader in Amersfoort. Hoewel Bizzey al langere tijd met muziek bezig is, is 2010 het jaar geweest waarin hij samen ging werken met zijn vrienden en de groep Yellow Claw zou vormen.

De groep scoorde verschillende hits die hoog in de hitparade in Nederland kwamen te staan, maar na zes jaar stapte Bizzey uit de groep omdat hij meer tijd wilde voor zijn eigen carrière, familie en vrienden. Dit bleek een goede stap te zijn voor de bekendheid van de rapper. Nadat Bizzey uit Yellow Claw gestapt was, had hij de mogelijkheid om samen te werken met uiteenlopende muzikanten. Dit zorgde voor meerdere nieuwe hits in de top 100 samen met namen zoals Adje, Frenna en uiteraard The Party Squad.

In 2018 bracht Bizzey een eigen album uit met de naam ‘November’. Ook dit album stond in het teken van samenwerkingen met andere artiesten, waaronder Mr. Polska en Jonna Fraser. Het album scoorde niet alleen goed in Nederland, ook in Vlaanderen kwam het album in de top 100 binnen de Vlaamse Ultratop terecht. Eind maart 2018 bracht Bizzey samen met Lil’Kleine en Hardwell de single‘Ze willen mee’uit en in juni scoorde hij samen met Boef een nummer 1-notering met de single ‘Drama’. Bizzey is daarmee een naam geworden die onlosmakelijk verbonden is met de betere Nederlandse rap en hiphop.

Wilt u meer weten over Bizzey?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Bizzey is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Bizzey.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Bizzey ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Bizzey zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Bizzey

Gegevens van het optreden

Contactgegevens