Artiesten

Kraantje Pappie

Wilt u Kraantje Pappie boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Kraantje Pappie vindt u hier op deze pagina.

”Feestie!” Deze kreet heeft de Groningse rapper Kraantje Pappie (Alex van der Zouwen) zich eigen gemaakt en staat symbool voor zijn leven de afgelopen twee jaar. In 2009 tekende hij op het label Noah’s Ark en verscheen de EP ‘Boulimia’, maar sinds 2012 is het hek echt van de dam. Na de release van de single ‘Waar Is Kraan’ en zijn debuutalbum ‘Crane’ leerde het grote publiek Kraantje Pappie kennen en tegenwoordig kan Nederland simpelweg niet meer om hem heen. De messcherpe flow en humoristische teksten van Kraantje in combinatie met de dikke, zware producties van die andere Groningse helden Nightwatch bleek dus een gouden greep te zijn. En dat uit zich, nog meer dan op plaat, in de ijzersterke liveshow die Kraantje Pappie neerzet.

Hij deed sinds zijn landelijke doorbraak ruim 250 shows, van de grote poppodia (met o.a de Semi Bekend clubtour) tot aan grote festivals als Rock Werchter, Tomorrowland en Lowlands. Daarnaast trok hij afgelopen zomer langs de populaire vakantiebestemmingen als Lloret de Mar en Sunny Beach met een zomertour.

Wat je moet meenemen naar een show van Kraantje? Breng je goede humeur, je geld voor bier of Bombay maar vooral je zin om heel erg hard te gaan. En zo begint het verhaal weer van voren af aan: ”Feestie!”

YouTube video

Wilt u meer weten over Kraantje Pappie?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Kraantje Pappie is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Kraantje Pappie.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Kraantje Pappie ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Kraantje Pappie zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Sjaak

Diggy Dex

Yes-R

De Jeugd van Tegenwoordig

Donnie

Bizzey

Aanvraagformulier Kraantje Pappie

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens