Artiesten

Yes-R

Wilt u Yes-R boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Yes-R vindt u hier op deze pagina.

Rapper, entertainer, presentator, acteur: Yes-R is een veelzijdig persoon!

Hij begon al op 16-jarige leeftijd met rappen. Bij het grote publiek werd hij in 2005 bekend toen hij samen met Ali B het nummer Leipe Mocro Flavour uitbracht. Maar we kennen Yes-R natuurlijk ook van hits als Rampeneren, Hey Schatje, Uit Elkaar, Onbereikbaar, Me Boy en Diep In De Nacht. April 2017 lanceerde Yes-R zijn EP El Patron, welke super goed werd ontvangen door fans en media. De EP bevat gastbijdrages van o.a. KIMONOMANDEM, Lange Frans, Kosso en Ismo.

Naast rappen acteerde Yes-R in 3 films, 2 van deze films behaalden de gouden status. Ook op TV gaat het Yes-R voor de wind: sinds 2011 is hij presentator van het NPO3programma Gek op jou en in 2013 presenteerde hij samen met Do het SBS6 programma The Next Pop Talent. In 2017 werd Yes-R één van de AVROTROS presentatoren en mocht hij programma’s als What the #heck?!, Go with the flow en het Kinderprinsengrachtconcert presenteren.

Ook in 2018 was Yes-R weer veelvuldig te zien op Tv in diverse programma’s. Vanzelfsprekend heeft hij ook muziek uitgebracht en optredens verzorgt. Muzikaal startte Yes-R het muzikale jaar hard met de harde straat track ‘Streets’, welke hij samen met Anu-D opnam. Producer Tommy Lee was de man die tekende voor de compositie en de productie. In september brengt Yes-R de track ‘On The Road’uit, de liefde van zijn leven Cheyen speelt een rol in de videoclip. Aan het einde van het jaar verschijnt de straattrack ‘Day One’, die hij met zijn long-time friend Soes opneemt.

2019 startte Yes-R het jaar met een samenwerking met Rakimster, hetgeen uitmond in de single ‘All I Need’. Ook was Yes-R te horen op de single ‘Jou naast mij’ van Livv, welke als een komeet op Spotify en YouTube ging. Aan het einde van het jaar verscheen ‘Tokyo Drift’, de eerste single van een begin 2020 te verschijnen EP ‘De Belofte’. 2020 startte Yes-R met een bijzondere samenwerking. Met de Duitse rapper Emzi uit Bonn bracht hij de track ‘Easy’ uit, een lekkere straatplaat die fans in Nederland en Duitsland beviel.

Op 20 maart 2020 kwam de langverwachte EP ‘De Belofte’ uit. De luistersessie voor de EP moest afgelast worden ivm het coronavirus, maar de EP verscheen gewoon op alle streaming en downloadportals. De single die uitgebracht werd ter ondersteuning van de release is ‘Galini’, op de track zijn ook zijn neefje Oualid en Clandestino te horen.

YouTube video

Wilt u meer weten over Yes-R?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Yes-R is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Yes-R.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Yes-R ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Yes-R zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

René Froger

Schorre Chef & MC Vals

Danny de Munk

Vangrail

Helemaal Hollands

Aanvraagformulier Yes-R

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens