Shaun – Het Schaap

Wilt u Shaun – Het Schaap boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Shaun – Het Schaap vindt u hier op deze pagina.

Shaun Het Schaap is een stop-motion geanimeerde kinderserie die uitgezonden wordt door Nick Jr. in Vlaanderen en Nederland. Nick Park, de bedenker en maker van deze serie is best bekend door de eerdere productie van onder meer Wallace & Gromit, waarin Shaun ook voor het eerst verschijnt. Shaun is een intelligent schaap dat niet meegaat in de kudde, maar menselijk gedrag vertoont. 

Wilt u meer weten over Shaun – Het Schaap?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Shaun – Het Schaap is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Shaun – Het Schaap.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Shaun – Het Schaap ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Shaun – Het Schaap zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Circuspaardjes

Vlokje

Andre van Duin imitator

Bob de Bouwer, Buurman en Buurman, Shaun het schaap

Popeye

Aanvraagformulier Shaun – Het Schaap

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens