Varkens Ballet

Wilt u Varkens Ballet boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Varkens Ballet vindt u hier op deze pagina.

Ballerina varkens glijden op rolschaatsen door de straten. Ze worden geliefd door hun kokette en strenge begeleider. Zij schaatsen door de straten, op een plein, in gebouwen en tussen het publiek. De varkens lachen, willen alles, hebben geen rem, laten niets verloren gaan. Bolle buiken klitten samen, omdraaien lukt niet. De varkens vol rijkdom, knorren, dansen, springen, kussen en swingen.

YouTube video

Wilt u meer weten over Varkens Ballet?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Varkens Ballet is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Varkens Ballet.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Varkens Ballet ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Varkens Ballet zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Angelina Balerina

Yeti

Juf Roos

Grote Lopende Led Pop

Zoete tafeldame

Aanvraagformulier Varkens Ballet

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens