Film & Media, Winkelcentrum promotions

Maak je Kerstkaart

Wilt u Maak je Kerstkaart boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Maak je Kerstkaart vindt u hier op deze pagina.

Deze compacte, verrijdbare foto-opstellingen zijn ideaal voor diverse Kerst-evenementen. Of het nu gaat om Kerstmarkten, winkelcentra of Kerstborrels; direct-klaar-foto’s worden altijd enthousiast ontvangen.
Fotokadertje wordt aan uw wensen aangepast.

Wij bieden naast de max. 100 foto’s per uur ook entertainment en aankleding op de locatie zelf. De leuke verkleedspullen en achtergrond van de moderne Kerst Photobox zorgt voor een compleet Kerstsfeertje.
De in stijl geklede fotograaf maakt de foto-act helemaal af!
Zelfs wachten is leuk, omdat iedereen op een scherm de live-beelden kan volgen.

Wilt u meer weten over Maak je Kerstkaart?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Maak je Kerstkaart is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Maak je Kerstkaart.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Maak je Kerstkaart ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Maak je Kerstkaart zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Zingende fotografen

De Geldschieter

Fotoactie Kerstman & Elf

Arrenslee kerst fotografie

Kerstdecor

Aanvraagformulier Maak je Kerstkaart

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens