Festival, Fotografie, Overig Entertainment, Winkelcentrum promotions

Zingende fotografen

Wilt u Zingende fotografen boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Zingende fotografen vindt u hier op deze pagina.

De Zingende Fotografen is een unieke 3 in 1 show. Terwijl twee dames heerlijke nummers live zingen, maken ze grappige of mooie foto’s van uw gasten jong of oud en zijn er volop interactieve momenten met het publiek. 

De foto’s worden direct geprint. Er is keus uit veel diverse thema’s: Rock ’n Roll, jaren’40, Tirol, Country & Western, Love Boat, Tropisch/Vakantie, Valentijn, Apres Ski/Tirol, Kerst, Disco en Hollywood (gala). 

De Zingende fotografen is ook leuk om als ontvangst act te gebruiken. Iedereen krijgt namelijk meteen een foto souvenir direct mee. De foto’s worden voorzien van een gepersonaliseerd (thema)kader (logo, datum, thema, etc. ).

YouTube video

Wilt u meer weten over Zingende fotografen?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Zingende fotografen is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Zingende fotografen.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Zingende fotografen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Zingende fotografen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Laura van Kaam

Famke Louise

Simone Kleinsma

Erikah Karst

Samantha Steenwijk

Aanvraagformulier Zingende fotografen

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens