Winkelcentrum promotions

Fotoactie Kerstman & Elf

Wilt u Fotoactie Kerstman & Elf boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Fotoactie Kerstman & Elf vindt u hier op deze pagina.

Een vrolijke, professionele kerstman vermaakt het publiek op uw evenement. De Elfenfotograaf helpt hem en maakt  tevens professionele foto’s van uw gasten met de kerstman. De foto’s worden gratis online gezet of digitaal aangeleverd.

Concreet:

  • Prachtige Kerstman
  • Fotoshoot door Elf en digitaal aanleveren

Wilt u meer weten over Fotoactie Kerstman & Elf?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Fotoactie Kerstman & Elf is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Fotoactie Kerstman & Elf.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Fotoactie Kerstman & Elf ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Fotoactie Kerstman & Elf zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Zingende fotografen

De Paparazzi Fotograaf

De Geldschieter

Arrenslee kerst fotografie

Kerstdecor

Aanvraagformulier Fotoactie Kerstman & Elf

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens