Film & Media, Winkelcentrum promotions

Arrenslee kerst fotografie

Wilt u Arrenslee kerst fotografie boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Arrenslee kerst fotografie vindt u hier op deze pagina.

Heeft U altijd al een arrensleetochtje met rendieren willen maken? Neemt U dan plaats op de arrensleebank vlak voor ons Finlands sneeuwdecor en laat uzelf met vrienden, collega’s of familieleden vastleggen door onze winterfotograaf.

Compleet met lichtinstallatie worden de bezoekers van uw kerstevenement door een professionele fotograaf vastgelegd voor de vrolijkste kerstkaart van Nederland. Zeer origineel voor een kerstmarkt of in een winkelcentrum. De digitale foto’s worden via WeTransfer.com toegezonden. Het aantal digitale foto’s is onbeperkt!

  • Afmeting decordoek: 2 meter x 2,5 meter.
  • Werkvlak: 3 meter breed, 5 meter diep, overdekt (droog) + 220 Volt. 

Wilt u meer weten over Arrenslee kerst fotografie?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Arrenslee kerst fotografie is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Arrenslee kerst fotografie.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Arrenslee kerst fotografie ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Arrenslee kerst fotografie zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Zingende kerstboom

Christmas Unique Duo

Kerstdecor

Zingende kerstelfen

De Kerst Adviseuses

Aanvraagformulier Arrenslee kerst fotografie

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens