Film & Media, Fotografie, Overig Entertainment, Recreatie, Winkelcentrum promotions

De Paparazzi Fotograaf

Wilt u De Paparazzi Fotograaf boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van De Paparazzi Fotograaf vindt u hier op deze pagina.

Fotograaf François beweegt hij zich frivool tussen het publiek met zijn camera en kiekt iedereen die voor zijn lens komt. 

De Paparazzi Fotograaf: verstopt achter lantaarnpalen, tussen de struiken of in een kliko, flitst hij tevoorschijn om precies die éne bijzondere gast of dat ultieme moment vast te leggen. Men is dus gewaarschuwd. 

YouTube video

Wilt u meer weten over De Paparazzi Fotograaf?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De Paparazzi Fotograaf is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De Paparazzi Fotograaf.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De Paparazzi Fotograaf ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De Paparazzi Fotograaf zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Fotoactie Kerstman & Elf

Arrenslee kerst fotografie

Zingende fotografen

Maak je Kerstkaart

Kerstdecor

Aanvraagformulier De Paparazzi Fotograaf

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens