Muziek

Finally

Wilt u Finally boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Finally vindt u hier op deze pagina.

Al meer dan 10 jaar lang is Finally de top allround coverband uit Drenthe / Overijssel die door haar veelzijdige en dansbare repertoire garant staat voor een geslaagde muzikale happening op elk feest! Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfs- of personeelsfeest of openbaar evenement zoals dorpsfeest, braderie e.d., Finally bezorgt het publiek altijd een onvergetelijke avond! Finally, dé allround coverband voor uw feest!

Finally bestaat uit 5 enthousiaste muzikanten, die van elk feest een succes willen maken! Ze spelen allemaal met plezier en stralen dat ook uit naar het publiek.

Ze weten hun enthousiasme over te brengen d.m.v. een afwisselend repertoire met ludieke acts en verkleedpartijen. Dit gecombineerd met een professionele geluids- en lichtinstallatie, bediend door de geluidsman in de zaal, maakt het plaatje helemaal compleet.

Wilt u meer weten over Finally?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Finally is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Finally.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Finally ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Finally zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Impakt

The Soca Boys

Boston Tea Party

Unwind

Stones Sessions

Aanvraagformulier Finally

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens