Artiesten

The Fellas

Wilt u The Fellas boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van The Fellas vindt u hier op deze pagina.

The Fellas is een band met een grote diversiteit aan hits uit de muziekgeschiedenis. Echt alle soorten muziek die u een geweldig feest bezorgen, is wat deze band u te bieden heeft! 

The Fellas betrekken het publiek bij de show door ook hun verzoekjes te spelen. Ze leggen verzoekkaartjes en pennen weg, waarop u ze kunt uitdagen om uw favoriete hit te spelen. De fantastische zanger William staat wekelijks in het TV programma “Ik hou van Holland” op te treden. Hij kent dus werkelijk duizenden liedjes. Tot slot, kunnen The Fellas ook vrienden meenemen. Een zangeres of saxofonist, alles is mogelijk!

YouTube video

Wilt u meer weten over The Fellas?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over The Fellas is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van The Fellas.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over The Fellas ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over The Fellas zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Pater Moeskroen

Casino Showband

70-99 Band

Bob East showband

De Caraband

Aanvraagformulier The Fellas

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens