Muziek

Mooi Wark

Wilt u Mooi Wark boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Mooi Wark vindt u hier op deze pagina.

Mooi Wark is bekend van hits als ‘In de blote kont’ (ook het lijflied van het Mega Piraten Festijn), ‘Idioot’ en ‘Oh Yvon’. Die worden in honderden feesttenten in het oosten van Nederland hard meegezongen. Mooi Wark bestaat naast William Bossong uit zanger/gitarist Bert Koops, gitarist Arnold Kuik en drummer Dennis Hendriks. De band bestaat sinds 1992 en heeft inmiddels dertien studio-albums uitgebracht.

Mooi Wark is te boeken als tape act, grote show of wintertour.

YouTube video

Wilt u meer weten over Mooi Wark?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Mooi Wark is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Mooi Wark.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Mooi Wark ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Mooi Wark zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Voltage

Bob East showband

The Originals

ZZAPP

De Draaiorgel band

Aanvraagformulier Mooi Wark

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens