Muziek

Cabrio

Wilt u Cabrio boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Cabrio vindt u hier op deze pagina.

Een veelzijdig repertoire, 5 energieke rasmuzikanten verpakt in een wervelde show. Dan hebben we het over Cabrio, de coverband die past op ieder evenement. Als Cabrio uitpakt, dan krijg je een fantastisch podiumplaatje met, indien de locatie het toelaat, vlammen, confetti en een te gekke lichtshow. Je wordt meegezogen in het enthousiasme van de band. Of het nu gaat om een kermis, schuttersfeest, een bedrijfsfeest of bruiloft, dat dak moet er af! Met de combinatie van recente top 40 nummers, Hollandse dijenkletsers, opzwepende medleys, jouw favoriete rocksong of de echte feesttent kneiters…. Ze spelen ze allemaal in rap tempo achter elkaar. Als je eenmaal bij Cabrio bent geweest, dan zul je beamen….. deze band speelt écht in op het publiek. Ze vermaken het publiek en ze genieten zelf zichtbaar mee. 

We doen ze nog meer:

  • Ze kondigen elke openbaar evenement aan op onze facebookpagina’s
  • De organisatie ontvangt een promo-video van Cabrio, op maat gemaakt
  • Ze spelen veel, lange pauzes zijn bij deze band niet aan de orde

Wilt u meer weten over Cabrio?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Cabrio is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Cabrio.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Cabrio ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Cabrio zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Cabrio

Gegevens van het optreden

Contactgegevens