Artiesten

The Wetnecks

Wilt u The Wetnecks boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van The Wetnecks vindt u hier op deze pagina.

Zeven broers, van weliswaar verschillende vaders, die elkaar min of meer toevallig zijn tegengekomen. Het begon allemaal toen Hicky en Bill in de wachtkamer van de tandarts in gesprek raakten over muziek. Deze gezamenlijke passie dreef hen uit de wachtkamer, op zoek naar meer muzikanten voor de band die ze voor ogen hadden. Hicky, een begenadigd drummer en Bill (zang en gitaar) wilden een band waarmee ze door Nederland konden toeren. Bill wist dat Holland de hoofdstad van Scandinavië is en ergens vlak achter Europa ligt. Een paradijselijk oord waar koud en warm water zo uit de muur komen!

De band werd aangevuld met een bassist, Tiny Bill, die ze per ongeluk onderweg aanreden met hun pick-up. Ze hadden alledrie een neef die banjo speelde en toen bleek dat ze alledrie dezelfde Tiny Bill Jr. bedoelden kwam langzaam het besef dat ze een gemene deler hadden: de heren deelden dezelfde moeder! Vanaf dat moment werd er in de familie driftig verder gezocht naar meer leden. Een zanger moest er komen. Deze werd gevonden in de persoon van de Bearded Man, een volle broer van Tiny Bill, maar niemand wist nog wat zijn naam was.

Omdat ze naar Holland wilden moesten ze natuurlijk een saxofonist hebben, liefst een lange. Oom Big Bill werd daarvoor uit het gevang gehaald en toen ontbrak er nog maar een man aan de band.

General Lee Roy, de jongste neef van de mannen, werd bevrijd uit een ziekenhuis voor speciale mensen en met de juiste middelen opgepept om sologitaar te spelen.
Tiny Bill bleek over de onverwachte gave te beschikken om te kunnen lezen en schrijven en hij legde uiteindelijk contact met ons.

De oversteek was snel gemaakt en eenmaal in Nederland konden ze hun oren niet geloven. In Littletown worden de hitlijsten aangevoerd door Abba en The BeeGees, dus moesten de heren direct aan de slag om hun volledige repertoire aan te passen aan de hitlijsten van de lage landen. Dit resulteerde in een setlijst met een mengeling van hits uit Littletown en de nieuwste hits, gebracht met een forse dosis Wetneckssaus!

Wilt u meer weten over The Wetnecks?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over The Wetnecks is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van The Wetnecks.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over The Wetnecks ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over The Wetnecks zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier The Wetnecks

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens