Seizoenen, Winkelcentrum promotions

Fietspieten Duo

Wilt u Fietspieten Duo boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Fietspieten Duo vindt u hier op deze pagina.

Twee super gave fietspieten voor uw Sinterklaas feest! Deze twee acrobatische pieten zullen zich bewegen op een BMX en een eenwieler. Ze zullen het publiek vermaken met leuke kunstjes op hun fietsen. Het publiek zal versteld staan!

Wilt u meer weten over Fietspieten Duo?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Fietspieten Duo is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Fietspieten Duo.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Fietspieten Duo ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Fietspieten Duo zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Pitstraat Formule 1

Poppendokter

Pieten Paspoort

Stelten pieten

Biba Boerderij

Aanvraagformulier Fietspieten Duo

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens